Blog Başlık

  • Kasım 16, 2020

    Anneanne ve babaanne evlerinin nostalji klasiği olan ağır battaniye ve yorganların geliştirilmiş formlarıyla çok daha kaliteli ve verimli bir uyku çekebileceğinizi biliyor muydunuz?

    blog-agirlikli-battaniye
  • Şubat 11, 2020

    Yorgun olduğunuz zaman daha fazla yemek yeme isteği duyduğunuzu fark etmişsinizdir belki. Az uyku, aç hissetmenize neden olan hormonun yoğunluğunu artırırken tokluğu bildiren başka bir hormonu baskılamaktadır. Uykusuz olduğunuz da tok olmanıza rağmen daha fazla yemek yeme ihtiyacı duymanızın sebebi de budur.

    Sürekli Açım Kendimi durduramıyorum
  • Ocak 30, 2020

    UYUYAMIYORUM DİYENLERDEN MİSİNİZ?

    Belki de siz Gece Baykuşu'sunuz.

    Uykusuz baykuş
  • Ekim 21, 2019

    PELİN RUA, İNOVATİF KADIN GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ’NÜ BAKIN NEYLE ALDI

     

    SARILMA DUYGUSU UYANDIRAN BATTANİYE

     

     

    Hürriyet Ayşe Arman Köşeyazısı
  • Ağustos 01, 2018

    Evet, şu anda başlığa dönüp tekrar okuyor olabilirsiniz! Normalinden daha ağırlaştırılmış bir yogranla uyumak nasıl oluyor da stres, anskiyete ya da insomniaya iyi gelebiliyor? 

    Yeteri kadar uyumamak sizin bir sonraki gün içindeki tüm fonksiyonlarınızı etkileyebilir. Konsantre olmanız zorlaşır, işyerindeki veriminiz düşebilir, çevrenizdekilere karşı sabrınız sınır noktasındadır. İşte tüm bu sorunlarda kurtulabilmenin sırrı yorganınız olabilir diye sizin için Lifehack'ten bazı bilimsel veriler derledik.


    https://onedio.com/haber/bilim-insanlarina-gore-anksiyete-ve-uyku-sorunlari-icin-bir-cozum-anneanne-yorganiyla-yatmak-788410
  • Temmuz 26, 2018

    Yuyu İle Uyu, Mutlu Kalk!

    Yapılan araştırmalara göre stres ve kaygıyı azaltmaya destek olan, ağırlıklı battaniyeler, Hepsiburada.com’dan sonra, ilk defa www.benimyuyum.com ‘da; YUYU markası ile Türkiye’ye sunuluyor.

    http://mahmure.hurriyet.com.tr/alisveris/genel/yuyu-ile-uyu--mutlu-kalk_1116412
  • Nisan 25, 2018

    Aile terapisti Virginia Satir’in teorileri doğrultusunda yapılan bilimsel araştırmalarda her insanın her gün kucaklanması gerektiği tespit edilmiştir. Sizce kaç kucaklaşmaya ihtiyacımız var?

     

    kucaklama, rehber, mutluluk
    cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR