UYKUSUZUM YORGUNUM AÇIM

Uykusuzum Açım

Diyet yapmaya çalışırken yeterince uyumuyorsanız boşa kürek çekiyorsunuz demektir. Çünkü kilo kaybının büyük bir kısmı yağlardan değil, yağ dışı vücut kitlesinden gidecektir.

Tıbbi tavsiyeler arasında muhtemelen uyulması en zahmetsiz ve en keyifli öneri uyku olsa gerek. Bu uyku ilacı kullanmak anlamına gelmemelidir. Bu ilaçların sağlığa zararlı yan etkileri olduğu uzun süredir bilinmektedir.

Uykuyu kolaylaştıran ağırlıklı battaniyeler sizin için dinlendirici ve yenileyici bir uyku uyumanızı kolaylaştırabilir.

Uyku beynin öğrenme, ezberleme, mantıklı kararlar alma ve seçimler yapma becerilerimizin de aralarında olduğu pek çok foksiyonunu zenginleştiriyor. Ruh sağlığımıza hizmet eden uyku, duygusal beyin devrelerimizi yeniden ayarlayarak ertesi günün sosyal ve psikolojik zorlukları arasında sakin kafayla yol almamıza imkan tanıyor.

Aslında her canlı doğası gereği uyuyor. İşin enteresan tarafı doğada ki diğer canlıların aksine uykusu gelince uyumayan tek canlı insan.

Oysa ki uyku, insülin ve glikoz dengesini ayarlayarak metabolizmayı yeniler. İştahımızı düzenler ve yemeğe saldırmak yerine sağlıklı yiyecek tercihlerine yönlenmemizi destekler. Kilo kontrolümüzü sağlamamız kolaylaşır. Yeterli uyku bağırsaklarınızda, beslenmeyle ilgili sağlığımızın büyük bir kısmının başladığını bildiğimiz mikrobiyomun sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlar. Kan basıncını düşürür.

Bizim için iyi olan her şeyi doğa ana düşünmüş zaten. Sizi kucaklayarak doğal yöntemlerle stresi azaltıp, derin uykuyu destekleyen ağırlıklı battaniyeler benimyuyum.com daJ
Etiketler: Sürekli Açım Kendimi durduramıyorum
Şubat 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR